Ifjúsági tábor

Tavaszi, őszi kirándulásokhoz, Erdei iskola program lebonyolításához, valamint nyári táborozáshoz kínálunk lehetőséget akár iskolai, akár más szervezetek számára a Velencei-tónál. Márciustól novemberig nyitva tartó üdülőnk jó lehetőséget kínál a Velencei-tó környékének megismerésére. A tábor adottságai kedvezőek a sport, művészeti és más tematikus táborok szervezésére is. A szálláshely Velencén található, a XIII. kerületi Önkormányzat Ifjúsági Táborában. Az üdülő a vasútállomástól, a Velencei-tótól pár percre található. A tábor nagy udvarral rendelkezik, ahol a szabadidő eltöltésére sokféle lehetőség van.

Az üdülőben a gyerekek elhelyezése 4-6-8 ágyas fürdőszobás és fürdőszoba nélküli szobákban történik. A fürdőszoba nélküli elhelyezésnél a közös fürdők a szobák közelében található. A csoportvezetők részére 2-3 ágyas fürdőszobás szobát biztosítunk. Az üdülő fele részben kőépületből, fele részben rönkházakból áll.

A táborban több közösségi helyiség van a programok lebonyolítására. Az üdülővel szemben van az iskola tornaterme, illetve a szálláshelytől pár percre található a község labdarúgópályája. Mindkettő kedvező bérleti díj ellenében vehető igénybe.

A tábor udvarán a következő lehetőségek vannak:
  • gumitéglás focipálya
  • kosárlabda pálya
  • pingpongasztalok
  • kiépített játszótér
  • szalonnasütésre, tábortűz rakására kijelölt hely

Az üdülővezetőség a táboron belül rugalmas bármilyen igénnyel szemben, amennyiben az megoldható.

A táboron belül az orvosi ellátás megoldott.

Szép kártyát elfogadunk.

A szálláshely és a Velencei-tó települései által kínált szolgáltatások, programok kiváló lehetőséget biztosítanak hétvégi csapatépítő tréningek, tantestületi kirándulások, napközis táborok, tanfolyamok, konferenciák szervezéséhez, lebonyolításához.

A programcsomagokat az Önök egyéni igényeiknek megfelelően állítjuk össze, melyek magukba foglalhatják a szállást, az étkezést, teremhasználatot, programszervezést, a programok árát. Kérjük, amennyiben igénybe szeretnék venni szolgáltatásainkat keressenek minket a [email protected] email címen.

Az ár az egyéni igényeknek megfelelően változik, ezért kérjen árajánlatot.


Kirándulás

A kirándulást tervező csoportoknak a következő programokat ajánljuk:

Tábori programlehetőségek

  • Programszervezés: Paulovits Monika 20/358-5513

Velencei programok

Kirándulási lehetőségek


Képek


2024-es évi árak

Szállás / éj Reggeli Ebéd Vacsora Összesen
előszezon
kirándulás
5000 Ft 800 Ft 1200 Ft 1100 Ft 8100 Ft
főszezon
táborozás
5200 Ft 800 Ft 1300 Ft 1100 Ft 8400 Ft

Szép kártyát elfogadunk.


Letölthető dokumentumok