Lepkeház Üdülő.
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Pillangó Üdülő
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

KID Sport Ü.
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Ifjúsági Tábor (Velence)
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Információk
Sporttáborok
Termek/Pályák
Szóróanyagok
Linkek
Térkép
Elérhetőség

 

Adatvédelmi
tájékoztató


Cégnyilvánossági
adatok


Telefon/Fax:
06-1-226-4142

Üdülővezetőség:
06-20-911-7732
06-20-280-8197
06-20-955-5658


E-mail cím:
kidkft58@gmail.com
kidsummerkft
@freemail.hu


Postacím:
Balogh Edit és
Szalai Tibor

1223 Budapest
Húr u. 9/C. IV. lph.(Leírás)

A nagy kép megjelenítéséhez kattints a képre!Tavaszi, őszi kirándulási és erdei iskolai, valamint nyári táborozási lehetőséget kínálunk az Önök által szervezett csoportok részére a Balatonon. A táborozás jó lehetőséget biztosít azoknak, akik a Balaton déli partjának nevezetességeit szeretnék fedezni. Ezen kívül nyelvi, művészeti, sport és turisztikai tábor szervezésére is adottak a feltételek. A szálláshely Balatonszemesen, a Pillangó Gyermeküdülőben található a Balaton partjától 200 m-re, a vasútállomástól pár percre.
Az üdülő Balatonszemes központjának közelében található, így minden fontosabb hely / vasútállomás, szabad strandok, élményfürdő, vásárlási lehetőségek, kikötő/ hamar elérhető. Az üdülő, nagy udvarral rendelkezik: homokos focipálya, palánkokkal, szabadtéri kondi park, homokos röplabdapálya, kosárlabdapálya, pingpongasztalok, külön hely található a tábortűz rakására, szalonnasütésre, Valamint egy nagy teremmel/ kb 200 m2/csoportfoglalkozások számára, felette nagy terasszal, ahol a szabadidő eltöltésére sokféle lehetőség nyílik. Az üdülőben a gyerekek részére 4-6-8 ágyas fürdőszobás szobákat, a csoportvezetők részére 2-3 ágyas fürdőszobás szobákat biztosítunk. Az üdülő kb. 200 fő elhelyezésére alkalmas, de ezen belül a csoportok jól el tudnak különülni.
A nagy kép megjelenítéséhez kattints a képre!Az üdülo udvarán a következo lehetoségek adódnak a gyermekek számára:

 • homokos focipálya palánkokkal, szabadtéri kondi park
 • homokos röplabdapálya, kosárlabdapálya
 • nagyterem a csoportok foglalkozásához
 • asztalitenisz
 • külön hely található a tábortuz rakására, szalonnasütésre
Az üdülőn belül is van lehetőség arra, hogy a táborozást hasznosan tudják eltölteni a gyerekek:
 • TV nézés
 • videózás
 • billiárdasztal
 • asztali foci
 • billiárdasztal
 • léghoki
 • pingpongasztal
 • Disco
Az üdülo különbözo muvészeti táborok szervezésére is alkalmas, az üdüloben található nagytermet, a muvelodési ház színpadát, amely a tábortól pár percre található, is tudják használni. Az üdülo edzotáborok lebonyolítására is nagyszeruen alkalmas, mivel az üdülotol 5 percre egy 20x40 m-es minden igényt kielégíto tornaterem. A közelben használhatják a füves labdarúgó pályát, az iskola mufüves focipályáját, valamint a Pillangó üdülo homokos focipályáját és szabadtéri kondi pályáját. A tornaterem, a muvelodési ház, mufüves pálya, valamint a labdarúgó pályát használati díja is kedvezményes.. A homokos focipálya, a kondi park használata ingyenes.

A táborokon belül az orvosi ellátás megoldott. Az üdülovezetoség a táborokon belül rugalmas bármilyen igénnyel szemben, amennyiben ez megoldható. A kirándulási lehetőségek szervezésében segítséget adunk. A kirándulási lehetőségeket a honlap más részén találják meg.


Nyomtatóbarát verzió