Lepkeház Üdülő.
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Pillangó Üdülő
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

KID Sport Ü.
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Ifjúsági Tábor (Velence)
Leírás
Kirándulás
Képek
Árak
Megrendelőlap

Információk
Sporttáborok
Termek/Pályák
Szóróanyagok
Linkek
Térkép
Elérhetőség

 

Adatvédelmi
tájékoztató


Cégnyilvánossági
adatok


Telefon/Fax:
06-1-226-4142

Üdülővezetőség:
06-20-911-7732
06-20-280-8197
06-20-955-5658


E-mail cím:
kidkft58@gmail.com
kidsummerkft
@freemail.hu


Postacím:
Balogh Edit és
Szalai Tibor

1223 Budapest
Húr u. 9/C. IV. lph.A nagy kép megjelenítéséhez kattints a képre!Tavaszi, és erdei iskolai, valamint nyári táborozási lehetoséget kínálunk az Önök által szervezett csoportok részére a Balatonon A táborozás jó lehetoséget biztosít azoknak ,akik a Balaton déli partjának nevezetességeit fel akarják fedezni . Ezen kívül nyelvi, muvészeti, sport és turisztikai tábor szervezésére is adottak a feltételek . A szálláshely Balatonszemesen, a Kid Sport üdüloben található. A szálláshely, a muemlék jellegu Hunyadi-kastély helyiségeinek felújításából lesz kialakítva. A szálláshelyen 4-6-8 ágyas fürdoszobás szobák kerülnek kialakításra. A nevelok részére 2-3 ágyas fürdoszobás szobákat biztosítunk. A csoportokat egész évben tudjuk fogadni, mivel az épület szobáinak futése biztosított. A község iskolájának szabadtéri részeit használva, nagy terület áll a csoportok részére programjaik lebonyolítására. Az üdülo szabadtéri medencével is rendelkezik, így akár a Balatonban, akár helyben is tudnak fürödni a vendégeink. A kb. 100 fot befogadására alkalmas szálláshelyen a csoportok részére a következo lehetoségek adódnak:

  • bitumenes, műfűves focipálya - világítással
  • kosárlabdapálya
  • homokos röplabdapálya
  • pingpong asztalok, játszótér
  • termek a különböző foglalkozásokhoz
A nagy kép megjelenítéséhez kattints a képre!Az üdülo különbözo sportágak edzotáborainak, valamint a muvészeti táborok lebonyolítására is alkalmas, mivel közvetlenül a szálláshely mellett fekszik az iskola 20x40-es tornaterme, valamint egy 20x40-es mufüves focipálya. A közelben található a muvelodési ház színpada és termei, használni tudják az 5 percre található Pillangó üdülo nagytermét, sportpályáját, kondi parkját, valamint a község labdarúgó pályáját.
Az üdülőn belül a következő lehetőségek adódnak:
  • biliárd, léghoki
  • asztalifoci, darts
  • kézműves foglalkozás
  • tv, video

Az étkezés helyben történik a táboron belül. A csoportok részére svéd asztalos reggelit kínálunk. Az orvosi ellátás megoldott. Szép kártyát elfogadunk.


Nyomtatóbarát verzió